Over mij

Liefs Patries over mij

Hoi allemaal!

Mijn naam is Patricia en het gezicht achter Liefs Patries. Ik begon met bloggen om mijn passie voor creativiteit, lezen, beauty en films te kunnen delen met anderen.

Begin 2019 begon ik mijn blog, in voor mij een moeilijke tijd. Ik was herstellende van een burn-out en moest meer dingen gaan doen die ik leuk vind.

Daar moest de focus gaan liggen maar dat vond ik tegelijkertijd ook moeilijk. Voor mijn gevoel was het niet juist om leuke dingen te doen terwijl ik ziekteverlof had. Maar dat was natuurlijk wel wat ik nodig had.

Het idee van een blog ging al een lange tijd door mijn hoofd. Ik wilde graag een platform waar ik kon schrijven over mijn passies en deze ook kon delen met anderen. Maar tegelijkertijd vond ik dat ook wel heel spannend. Eind 2018 hakte ik dan toch de knoop door. In januari 2019 startte ik mijn blog. Vanaf dat moment had ik eindelijk mijn eigen plekje op het internet waar ik eindeloos kon kletsen over creativiteit, lezen, beauty, films en nog veel meer.

Naast het maken van content op mijn blog, Youtube en Instagram, werk ik fulltime bij een bedrijf waar ik interne (online) opleidingen organiseer, geef en ontwikkel. Mijn blog is dus op dit moment iets wat ik naast mijn fulltimebaan doe.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vriend Laurens, maak ik graag uitstapjes met familie en vrienden, ben ik creatief bezig, lees ik een boek, ben ik aan het experimenteren in de keuken, of kijk ik een film of serie.

Wat feitjes over mij

  • Ik ben 32 jaar, maar ik word heel vaak jonger geschat.
  • Ik ben 1.60m. Niet zo groot van stuk maar ik heb er nooit moeite mee gehad. Klein maar fijn, zullen we maar zeggen.
  • Ik zing ook graag en volg nu ongeveer 7 jaar zangles.
  • Toen ik 17 jaar was heb ik een single opgenomen. Deze is nog steeds te koop en te beluisteren op Spotify.
  • Ik heb een liefde voor boeken, films en series met de genres fantasie, romantiek en historie (kostuumdrama’s).

Wil je nog meer over mij weten? In deze blogposts vertel ik meer over mezelf en kun je me beter leren kennen.

Samenwerkingen

Ik heb al een aantal samenwerkingen gehad en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. In de toekomst hoop ik nog meer samenwerkingen te kunnen aan gaan. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Superleuk! Via de pagina Contact kun je mij contacteren.

Dit zijn de samenwerkingen tot nu toe:

Gastblogs

Er zijn al verschillende leuke bloggers die op mijn blog een gastblog hebben geschreven. Dit is voor jullie en voor mij vernieuwend en het contact met andere bloggers vind ik fantastisch. Wil jij ook een gastblog schrijven voor Liefs Patries of lijkt het jou leuk als ik een gastblog voor jouw blog schrijf? Fantastisch! Via de pagina Contact kun je mij contacteren.

Dit zijn de gastblogs tot nu toe:

Let’s connect!

Heb je een vraag, suggestie of opmerking? Op de pagina Contact staan mijn contactgegevens.
Ook op mijn social media deel ik berichten over mijn leven en wat mij bezighoudt. Je bent altijd welkom!

Vergeet niet een berichtje achter te laten op mijn blog. Dat zou ik superleuk vinden.
Heel veel leesplezier en hopelijk zie ik je weer snel terug op mijn blog!

Liefs Patries